Jul2.jpg

– JUL 2019 –

 
 

FRK. barners julefrokost


Fra den 14. november til 22. december



Menu 1
— Den gode julefrokost —

Frk. Barners Juleplatte
Øl, vin og vand ad libitum i 3 timer
1 stk. 6 cl snaps pr. person
Kaffe til desserten

699,- pr. kuvert.
Skal bestilles af hele bordet.


Menu 2
— Den komplette julefrokost —

Frk. Barners Deluxe Juleplatte
Øl, vin og vand ad libitum i 4 timer
Sjusser ad libitum (GT, Filur og Isbjørn)
3 stk. 6 cl snaps pr. person
Kaffe, Baileys og portvin

999,- pr. kuvert.
Skal bestilles af hele bordet.


— Frk. Barners Juleplatte —

Karrysild serveret med kapers, rødløg og fedt.
Frk. Barners Sildespecialitet marineret med porsesnaps, æbler og dild, serveret med kapers, rødløg og fedt.
Æg, håndpillede rejer og rogn.
Frisk smørstegt Vesterhavs-rødspættefilet med remoulade.
Røget laks med hvide asparges og røræg.

Frikadeller med hjemmesyltet surt.
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål.
Julemedister med sennep og rødkål.
Lun leverpostej med ristede champignoner og sprød bacon.

 Dessert:
Ris a la mande
med kirsebærsovs.

359,- pr. kuvert.
Skal bestilles af hele bordet.

— Frk. Barners deluxe Juleplatte —

Karrysild serveret med kapers, rødløg og fedt.
Frk. Barners Sildespecialitet marineret med porsesnaps, æbler og dild, serveret med kapers, rødløg og fedt.
Æg, håndpillede rejer og rogn.
Frisk smørstegt Vesterhavs-rødspættefilet med remoulade.
Røget laks med hvide asparges og røræg.

Andesteg med svesker og æbler.
Glaseret juleskinke med grønlangkål.
Frikadeller med hjemmesyltet surt.
Flæskesteg af kamsteg med hjemmelavet rødkål.
Julemedister med sennep og rødkål.
Lun leverpostej med ristede champignoner og sprød bacon.
2 slags ost med løg-chutney.

 Dessert:
Ris a la mande
med kirsebærsovs.

459,- pr. kuvert.
Skal bestilles af hele bordet.