HR_IMG_4173_dark.jpg

SPIS

This is the page description.

—  FROKOSTMENU  —

12.00-16.00
 

 

FRK. BARNERS FROKOSTPLATTE

Frk. Barners sildespecialitet med fedt, kapers og rødløg
Æg og rejer med mayonnaise og rogn
Rødspættefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Hjemmelavet hønsesalat med bacon og ristede champignoner
Lune frikadeller med rødbeder og agurkesalat
Flæskesteg af kamsteg med hjemmelavet rødkål
Thise økologisk Vesterhavsost med radiser

 (min. 2 couverter) - pr. person

359,-



SILD

—  Sildeanretning —
3 slags sild efter kokkens humør med
rugbrød, fedt, kapers og rødløg
149,-

—  Marineret sild —
med rugbrød, fedt, kapers og rødløg
79,-

—  Karrysild —
efter egen opskrift med kogte æg, rugbrød,
fedt, kapers og rødløg
84,-

—  Kryddersild fra Christiansø —
med rugbrød, fedt, kapers, rødløg og æggeblomme
(ikke pasteuriseret)
89,-

—  Frk. Barners sildespecialitet —
lavet på bl.a. dild, æble og Porsesnaps.
Serveres med rugbrød, fedt, kapers og rødløg
94,-

FISK & SKALDYR

—  Stjerneskud —
serveret på ristet franskbrød med smørstegte samt dampede rødspættefileter, rejer, asparges, citron, rogn og hjemmelavet dressing
179,-

—  Smørstegt rødspættefilet —
på rugbrød med citron og hjemmerørt remoulade
109,-

—  Smørstegt rødspættefilet —
på rugbrød med rejer, citron, rogn og mayonnaise
139,-

—  Røget ål —
på rugbrød med lun røræg og purløg
159,-

—  Rejemad —
på ristet franskbrød med håndpillede rejer,
citron, rogn og mayonnaise
109,-

—  Æg og rejer —
på rugbrød med håndpillede rejer,
rogn, mayonnaise, citron og karse
109,-

Sild.png
 

—  KOLDE KLASSIKERE  —

—  Frk. Barners snapsemad —
på rugbrød med kartoffel, æg, tomat, ristet bacon, benfri sild, karrymayonnaise og friskklippet purløg
99,-

—  Kartoffelmad —
på rugbrød med rødløg, friskklippet purløg, ristet bacon og mayonnaise
84,-

—  Hjemmelavet hønsesalat —
med bacon og ristede champignoner. Serveres med ristet franskbrød eller rugbrød
94,-

—  Klassisk tatar (af kalveinderlår) —
på rugbrød med kapers, pickles, rødløg, friskrevet peberrod og æggeblomme (ikke pasteuriseret)
129,-

—  Roastbeef —
på rugbrød med friskrevet peberrod, friterede løg, hjemmerørt remoulade og agurkesalat
99,-

 

 

 —  Lune retter  —

—  Tarteletter —
med landkylling i aspargesstuvning samt friskhakket persille
89,-

—  Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat —
med agurkesalat og rødbeder
99,-

—  Lun flæskesteg af kamsteg —
på rugbrød med agurkesalat og hjemmelavet rødkål
99,-

—  Kalvelever — 
med ristede champignoner, tomater og bacon samt bløde løg og agurkesalat
109,-

—  Pariserbøf (300 g) —
med kapers, pickles, rødløg, rødbeder, friskrevet peberrod og æggeblomme (ikke pasteuriseret)
179,-

—  Pariserbøf (Vegetarisk) —
med kapers, pickles, rødløg, friskrevet peberrod og æggeblomme (ikke pasteuriseret)
179,-

istockphoto-606008646-1024x1024.jpg
 

 —  OST  —

—  Osteanretning —
med 3 forskellige danske, økologiske oste, kiks, radiser og karamelliserede valnødder
139,-

—  Gammel ost —
på rugbrød med fedt, rødløg, radiser, stærk sennep, pålægssky og Hansen rom
94,-

—  Friteret camembert —
serveret med ristet franskbrød og solbærsyltetøj
79,-

 —  DESSERT  —

—  Banana split —
med regnbueis, flødeskum og chokoladesovs
99,-

—  Coupe Danmark —
vaniljeis med vafler, chokoladesovs og flødeskum
84,-

—  Rødgrød med fløde —
74,-

—  Gammeldags æblekage —
med flødeskum, knuste makroner og hjemmelavet syltetøj
79,-

—  Hjemmebagt kransekage —
med ristede nødder
49,-


 
 
5bd835c66f7cd.jpg
 

—  aftenMENU  —

17.30-22.00
 

REGITZA BARNERS FAVORIT

— Tarteletter —
med landkylling i aspargesstuvning samt friskhakket persille

—  Wienerschnitzel —
af kalveinderlår med grønærter, brasede kartofler, friskrevet peberrod,
kapers og benfri sild. Hertil brun sovs eller smørsovs

—  Gammeldags æblekage —
med flødeskum, knuste makroner og hjemmelavet syltetøj

pr. person

379,-



—  forretter  —

—  Sildeanretning —
3 slags sild efter kokkens humør med rugbrød, fedt, kapers og rødløg
149,-

—  Frk. Barners sildespecialitet —
lavet på bl.a. dild, æble og Porsesnaps. Serveres med rugbrød, fedt, kapers og rødløg
94,-

—  Rejecocktail —
efter den klassiske, danske opskrift. Serveres med franskbrød
99,-

—  Skagen toast —
med rejer, crème fraiche, rogn og dild. Serveret på ristet franskbrød
109,-

—  Tarteletter —
med landkylling i aspargesstuvning og friskhakket persille
89,-


—  Hovedretter  —

—  Dansk hakkebøf (300 g) —
med spejlæg, bløde løg, agurkesalat, brun sovs og kogte kartofler
199,-

—  Kalvelever med flødesovs —
med ristede champignoner, tomater og bacon, bløde løg, agurkesalat samt kogte kartofler
199,-

—  Gammeldags oksesteg —
med haricot verts, karamelliserede perleløg, tyttebær, brun sovs og kogte kartofler
219,-

—  Frk. Barners Gryde —
af svinemørbrad, cocktailpølser, bacon, ristede champignoner, perleløg og paprikasovs. Serveres med kartoffelmos eller ris
229,-

—  Wienerschnitzel —
af kalveinderlår med grønærter, brasede kartofler, friskrevet peberrod, kapers og benfri sild. Hertil brun sovs eller smørsovs
259,-

—  Barners plankesteak (300 g) —
af skåret oksestriploin. Serveres med bagt kartoffelmos, tomat og baconsvøbte asparges samt kryddersmør
299,-

—  Hel smørstegt Vesterhavsrødspætte* —
med persillesovs, citron og kogte kartofler
* Efter sæson (normalt fra 1. juni til 1. oktober)
259,-

—  Bagt torskefilet —
serveret med æg, bacon, rødbeder, sennepssovs og kartofler
* Efter sæson (normalt 1. oktober til 1. juni)
229,-

—  Laksesteak —
med dildcreme, citron, blancherede grønne asparges og kogte kartofler
249,-

—  Vegetarisk ”Dansk hakkebøf —
serveret med bløde løg, spejlæg, agurkesalat, kogte kartofler og vegetarisk brun sovs
199,- 


—  SUPPLEMENT TIL HOVEDRETTER —

Kartoffelmos 25,-
Asparges 25,-
Stegte kartofler 25,-
Kartofler 15,-
Sovs 15,-

 
 
iStock-812782312-[Converted].jpg
 

—  STEGT FLÆSK - HVER TIRSDAG —

hver tirsdag serverer vi stegt flæsk med persillesovs og kogte kartofler - samt sennep og rødbeder. 
179,-


 
 

 —  DESSERT  —

—  Banana split —
med regnbueis, flødeskum og chokoladesovs
99,-

—  Gammeldags æblekage —
med flødeskum, knuste makroner og hjemmelavet syltetøj
79,-

—  Hjemmelavet pandekage —
med is og chokoladesovs eller hjemmelavet syltetøj og sukker
89,-

—  Coupe Danmark —
vaniljeis med vafler, chokoladesovs og flødeskum
84,-

—  Rødgrød med fløde —
74,-

—  Osteanretning —
med 3 forskellige danske, økologiske oste, kiks, radiser og karamelliserede valnødder
139,-

—  Hjemmebagt kransekage —
med ristede nødder
49,-