Barners historie.jpg

— HISTORIE —

 
 

— IDÉ & HISTORIE —

Vi har opkaldt vores restaurant efter og i respekt for Frk. Barner, den tidligere ejer af nærværende matrikel. Regitze Barner var en københavnsk adelsdame, der som 16-årig fik en kristelig vækkelse og efterfølgende viede sit liv til at hjælpe unge kvinder fra fattigdom, kriminalitet og gadens liv. Fra 1889 og frem til sin død i 1911 drev hun her i Helgolandsgade 8 et værnehjem, Bethania, for mindre bemidlede kvinder. Hjemmet fungerede helt frem til starten af 70’erne. 

Restaurant Frk. Barners Kælder tager sit udgangspunkt i ovenstående periodes autentiske danske køkken. Med dette mener vi: De bedste danske råvarer, hjemmelavet mad - og rigeligt af den – samt traditionelle retter og tilbehør serveret i familiære og uhøjtidelige omgivelser. Altså mad som vor bedstemor lavede det, og øl og brændevin som vor bedstefar drak det.

Ud over den udendørs terrasse og a la carte restauranten råder vi over et hyggeligt selskabslokale, der kan rumme op til 50 spisende gæster. Snak med tjeneren om ønskelig reservation til familiesammenkomster, julefrokoster, fødselsdage, firmaarrangementer osv.

Vi ønsker dig velbekomme og en hyggelig stund i Frk. Barners Kælder.