HR_IMG_4173_dark.jpg

SPIS

This is the page description.

—  FROKOSTMENU  —

12.00-16.00
 

 

FRK. BARNERS FROKOSTPLATTE

Frk. Barners sildespecialitet med fedt, kapers og rødløg
Æg og rejer med mayonnaise og rogn
Rødspættefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Hjemmelavet hønsesalat med bacon og ristede champignoner
Lune frikadeller med rødbeder og agurkesalat
Flæskesteg af kamsteg med hjemmelavet rødkål
Thise økologisk Vesterhavsost med radiser

 (min. 2 couverter) - pr. person

239,-



SILD

—  Sildeanretning —
4 forskellige sild efter kokkens humør med
rugbrød, fedt, kapers og rødløg
98,-


—  Marineret sild —
med rugbrød, fedt, kapers og rødløg
64,-


—  Karrysild —
efter egen opskrift med kogte æg, rugbrød,
fedt, kapers og rødløg
69,-


—  Kryddersild fra Christiansø —
med rugbrød, fedt, kapers, rødløg og æggeblomme
(ikke pasteuriseret)
74,-


—  Frk. Barners sildespecialitet —
lavet på bl.a. dild, æble og Porsesnaps.
Serveres med rugbrød, fedt, kapers og rødløg
69,-


FISK & SKALDYR

—  Stjerneskud —
serveret på ristet franskbrød med
smørstegte samt dampede rødspættefileter,
rejer, asparges, citron, rogn og
hjemmelavet dressing
139,-


—  Smørstegt rødspættefilet —
på rugbrød med citron og hjemmerørt
remoulade
84,-


—  Smørstegt rødspættefilet —
på rugbrød med rejer, citron,
rogn og mayonnaise
99,-


—  Røget ål —
på rugbrød med lun røræg og purløg
119,-


—  Rejemad —
på ristet franskbrød med citron,
rogn og mayonnaise
  89,-


—  Æg og rejer —
på rugbrød med rogn,
mayonnaise, citron og karse
  79,-

Sild.png
 

—  KOLDE KLASSIKERE  —

—  Frk. Barners snapsemad —
på rugbrød med kartoffel, æg, tomat, ristet bacon, benfri sild, karrymayonnaise
og friskklippet purløg
74,-


—  Kartoffelmad —
på rugbrød med rødløg, friskklippet
purløg, ristet bacon og mayonnaise
64,-


—  Hjemmelavet hønsesalat —
med bacon og ristede champignoner.
Serveres med ristet franskbrød eller rugbrød
74,-

—  Klassisk tatar (af kalveinderlår) —
på rugbrød med kapers, pickles, rødløg, friskrevet peberrod og æggeblomme
(ikke pasteuriseret)
104,-


—  Roastbeef —
på rugbrød med friskrevet peberrod, friterede løg, hjemmerørt remoulade og agurkesalat
74,-

 

 

 —  Lune retter  —

— Tarteletter —
med landkylling i aspargesstuvning samt friskhakket persille
79,-


—  Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat —
med agurkesalat og rødbeder
79,-


—  Lun flæskesteg af kamsteg —
på rugbrød med agurkesalat og hjemmelavet rødkål
79,-


—  Kalvelever — 
med ristede champignoner, tomater og bacon
samt bløde løg og agurkesalat
99,-


—  Pariserbøf (300 g) —
med kapers, pickles, rødløg, rødbeder, friskrevet
peberrod og æggeblomme (ikke pasteuriseret)
139,-

 

istockphoto-606008646-1024x1024.jpg
 

 —  OST  —

—  Osteanretning —  
med 3 forskellige danske, økologiske oste, kiks, radiser
og karamelliserede valnødder 
79,-


—  Gammel ost —
på rugbrød med fedt, rødløg, radiser, stærk sennep, pålægssky
og Hansen rom
79,-


—  Friteret camembert —
serveret med ristet franskbrød og brombærsyltetøj
69,-

 —  DESSERT  —

—  Banana split —
med regnbueis, flødeskum og chokoladesovs
74,-


—  Coupe Danmark —
vaniljeis med vafler,
chokoladesovs og flødeskum
64,-


—  Rødgrød —
med fløde
64,-


—  Gammeldags æblekage —
med flødeskum, knuste makroner og hjemmelavet syltetøj
69,-

 
 
5bd835c66f7cd.jpg
 

—  aftenMENU  —

17.30-22.00
 

REGITZA BARNERS FAVORIT

—  Rejecocktail — 
efter den klassiske, danske opskrift. Serveres med franskbrød

—  Gammeldags oksesteg —
med haricot verts, karamelliserede perleløg, tyttebær, brun sovs og kogte kartofler

—  Gammeldags æblekage —
med flødeskum, knuste makroner og hjemmelavet syltetøj

pr. person

279,-



SILD

—  Sildeanretning —
4 forskellige sild efter kokkens humør med
rugbrød, fedt, kapers og rødløg
134,-


—  Frk. Barners sildespecialitet —
lavet på bl.a. dild, æble og Porsesnaps.
Serveres med rugbrød, fedt, kapers og rødløg
74,-


—  Røget laksetatar —
med citron, hjemmelavet dildcreme og franskbrød
84,-


—  Rejecocktail —
efter den klassiske, danske opskrift. Serveres med franskbrød
84,-


—  Skagen toast — 
med rejer, crème fraiche, rogn og dild.
Serveret på ristet franskbrød
84,-


—  Dagens suppe —
efter kokkens gode humør. Serveres med franskbrød
Se tavle eller spørg tjeneren
69,-


—  Tarteletter —
med landkylling i aspargesstuvning og friskhakket persille
84,-


—  Frk. Barners grønne salat —
med tomater, croutoner, agurk, peberfrugt, rødløg
og hjemmelavet dressing
69,-


—  Hovedretter  —

—  Dansk hakkebøf (300 g) — 
med spejlæg, bløde løg, agurkesalat,
brun sovs og kogte kartofler
159,-


—  Kalvelever med flødesovs — 
med ristede champignoner, tomater og bacon, bløde løg, agurkesalat samt kogte kartofler
169,-


—  Gammeldags oksesteg —
med haricot verts, karamelliserede perleløg, tyttebær, brun sovs og kogte kartofler
179,-


—  Frk. Barners Gryde —
af svinemørbrad, cocktailpølser, bacon,
ristede champignoner, perleløg og paprikasovs. Serveres med kartoffelmos eller ris
179,-


—  Wienerschnitzel —
af kalveinderlår med grønærter, brasede kartofler, friskrevet peberrod,
kapers og benfri sild. Hertil brun sovs eller smørsovs
199,-


—  Braiseret kalveskank* —
i tomatsauce med rodfrugter og gremolata.
Serveres med kartoffelmos eller ris
* Efter sæson (normalt fra januar til marts)
189,-


—  Barners plankesteak (250 g) —
af skåret oksestriploin. Serveres med bagt kartoffelmos,
tomat og baconsvøbte asparges samt kryddersmør
229,-


—  Oksemørbrad (225 g) —
Serveres med smørstegte kartofler, bagt tomat og
hvidløg samt Madagascar pebersauce
Kan vælges med eller uden peberkant (som pebersteak)
279,-


—  Hel smørstegt Vesterhavsrødspætte* —
med persillesovs, citron og kogte kartofler
* Efter sæson (normalt fra 1. juni til 1. oktober)
229,-


—  Laksesteak —
med dildcreme, citron, blancherede
grønne asparges og kogte kartofler
189,-


—  Bagt torskefilet —
Serveres med sennepssauce, sprød bacon,
kogte æg, rødbeder og kogte kartofler
179,-

—  SUPPLEMENT TIL HOVEDRETTER —

Kartoffelmos 25,-
Asparges 20,-
Stegte kartofler 25,-
Kartofler 15,-
Sovs 15,-

 
 
iStock-812782312-[Converted].jpg
 

—  STEGT FLÆSK - HVER TIRSDAG OG SØNDAG —

hver tirsdag og søndag serverer vi stegt flæsk
med persillesovs og kogte kartofler - samt sennep og rødbeder. 
149,-


 
 

 —  DESSERT  —

—  Banana split —
med regnbueis, flødeskum
og chokoladesovs
74,-


—  Gammeldags æblekage —
med flødeskum, knuste makroner
og hjemmelavet syltetøj
69,-

—  Hjemmelavet pandekage —
med is og chokoladesovs eller
hjemmelavet syltetøj og sukker
69,-


—  Coupe Danmark —

vaniljeis med vafler, chokoladesovs
og flødeskum
64,-


—  Rødgrød —
med fløde
64,-

—  Osteanretning —
med 3 forskellige danske, økologiske oste,
kiks, radiser og karamelliserede valnødder
109,-

—  Hjemmebagt kransekage —
med ristede nødder
49,-